Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin huzurı keşik opsiyonel olarak alınan hidrolik branş ile daha sık yararlanma sağlamlanabilir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına reva mürtefi birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha faziletli mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın vakalarında Yangın Kapısı Fiyatları insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

→ Yangın merdiveni baplarının otomatik kapanma özelliği olmalı ve ürkü pas, yaylı menteşe, tütün sızdırmaz fitili olmalıdır. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Muayyen bir ısıya derece dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını sağlamlayana derece dayanması çok önemlidir.

Yangın merdivenleri, mütenasip bir dizayn ile kurma edilmelidir. Bu tasarım, kullanıcıların evgin durumlarda suhuletle kullanabilmesini esenlamalıdır.

Yangın merdiveninin anlayışlevselliğini etkileyebilecek zararlı cazibe koşullarına karşı dayanıklı olması ciğerin hami kaplamalar

Yangın kapısı fiyatları modellere nazaran değişmektedir. Peklik, bakım ve tamir yangın kapısı kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine için sunduğu avantajlara bağlı olarak yeni kapı montaj projeniz bağırsakin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi Yangın Çıkış Kapısı sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Report this wiki page